Energia-automaatio ja ohjausratkaisut

Tarjoamme energiantuotannon ja -jakelun uuden sukupolven automaatioratkaisut, jotka liittävät yhteen myös eri toimittajien olemassaolevat laitteet minimoiden kustannukset ja projektiajat. Verkon mittaus ja hallinta – parempi vikojen ennakointi, paikannus ja käytettävyys. Etävalvonta ja -ylläpito. Valvomot- ja tietokannat tiedonkeruuseen ja raportointiin. Cyber Security automaation tietoturvaratkaisut.

Paranna tehonjakeluverkkosi älykkyyttä ja saatavuutta Kries-järjestelmillä ja älykkäiden keski- ja suurjänniteverkkojen komponenteilla: jännitteenilmaisujärjestelmät, muuntajan suojaus, oikosulkuilmaisimet, maasulkuvilkut, suojareleet, RTU:t, SCADA tai puskuroidut virtalähteet.
Valmistajan sivuille.

AVEVA Wonderware on maailman eniten käytetty valvomoratkaisu, joka liittää eri toimittajien ohjauslaitteet yhteen helposti hallittavaksi valvonta- ja raportointikokonaisuudeksi.

AVEVA Wonderware Historian on nopea reaaliaikainen tiedonkeruu isojen tietomäärien tallennukseen, josta löytyy liitynnät eri toimittajien automaatiojärjestelmiin. 

Rockwell Automation (Allen-Bradley) on 22.000 työntekijällään maailman johtava teollisuuden automaatioratkaisuihin erikoistunut konserni, joka tarjoaa tuotannon ohjausjärjestelmäratkaisuja kone- ja laiteohjauksiin sekä erilaisten teollisuusprosessien automatisointiin ja raportointiin.

Kaikki ohjaustuotteet voidaan konfiguroida ja hallita samalla sovellusalustalla, mikä nopeuttaa sovelluskehitystä ja helpottaa ylläpitoa.

Hirschmann / Belden teollisuuden kytkimet ja aktiiviset verkkolaitteet yhdistettynä Belden kaapelointiin, tarjoavat kattavan joukon ratkaisuja teollisuuden Ethernet-verkoissa. 

Tarjoamme reitittimet ja modeemit IoT- ja etäautomaatioon. Ne yhdistävät erilaiset laitteet ja koneet turvallisesti internet ja point-to-point etäkäyttöön – järjestelmien konfigurointi, ylläpito ja valvonta/raportointi voidaan hoitaa etänä.