Ratkaisut sähkönjakeluun ja suojaukseen

Finn Electric Oy on suomalainen sähkönjakelutuotteita ja energia-automaatioratkaisuja toimittava ja konsultoiva yritys. Asiakaskuntaamme ovat energiayhtiöt, verkkoyhtiöt ja urakoitsijat, teollisuus sekä laitevalmistajat ja jälleenmyyjät..

Ajankohtaista

Sähköinen liikkuvuus lisääntyy ammattiajoneuvoissa ja kotitalouksissa – DEHN suojaa

Sähköajoneuvojen ja latausasemien ylijännite- ja salamasuojaus onnistuu DEHN -ratkaisuilla luotettavasti ja tehokkaasti niin kotitalouksiin, kuin ammattiajoneuvojen kohteisiin.

IMEFY keskijännitemuuntajat – nopealla toimituksella ja suunnittelupalvelulla

IMEFY kuivamuuntajat kattavat sovellukset 6kV...30kV ja 50kVA...20MVA kohteisiin. Uutuutena mallit erityisesti sähköajoneuvojen (esim. sähköbussit) lataus-asemille.

eMobility -aiheinen seminaari Sähkömessuilla 8.9.2022

Ilmoittaudu 10.00 alkavaan messuseminaariin, jos sähköauton ja latausasemien salama- ja ylijännitesuojaus kiinnostaa. Seminaarin jälkeen voimme jatkaa keskustelua yhteisella lounaalla Paviljongin lounasbuffassa.

Ratkaisut

Keskijännitemuuntajat ja kojeistot

Pääsähkönjakelulaitteiden ja tarvikkeiden toimittajana Finn Electricin valikoimaan kuuluvat moduulikojeistot, jakelumuuntajat sekä varusteet ja komponentit.

Sähköverkkotarvikkeet

Finn Electric toimittaa kattavaa valikoimaa maakaapeli- ja keskijänniteverkkojen tuotteita ja ratkaisuja, kustannustehokkaasti johtavilta valmistajilta. 

Ylijännite- ja salamasuojaus

DEHN tuotteet ja ratkaisut on suunniteltu täyttämään kansainväliset sähköisen suojauksen standardit ja vaatimukset.

Energianhallinta ja -automaatio

Ratkaisutarjontamme käsittää sekä pien- että keskijänniteverkon tuotteet sähkönjakelun kohteisiin, sähkölaitoksille, verkkoyhtiöille, teollisuudelle ja urakoitsijoille

Katso webinaaritallenteita

Kurssit ja tapahtumat

[tribe_events]

Asiakastarinat