Finn Electric toimittaa ratkaisut ja tarvikkeet

Finn Electricin edustamat valmistajat ovat omien sektoreidensa johtavia toimittajia maailmassa. Finn Electric varmistaa tuotteilla oikeat sovellusratkaisut yhdistettynä tekniseen asiakastukeen ja toimituspalveluihin. Finn Electricin toimittamat tuotteet ja edustamiamme partneritoimittajia ovat muun muassa:

Dehn – ylijännite- ja signaalisuojaus, salamasuojaus, maadoitus ja työturva

Dehn on maailman johtava salama- ja ylijännitesuojaustuotteiden sekä työturvatuotteiden valmistaja. Ratkaisut täyttävät kaikki kansainväliset sähköisen suojauksen standardit ja vaatimukset. Dehn suunnittelutyökalut ja –ohjelmistot sekä Klinkmann asiakasneuvonta ja –koulutus varmistavat oikeat sovellukset.


Dehn - Finn Electric

Jean Müller – kaapelijakokaapit ja jonovarokekytkimet

Jean Müller on Euroopan suurin sähkönjakelutuotteisiin ja –järjestelmiin erikoistunut konserni. Laaja valikoima tuoteperheitä ja ratkaisuja sähkönjakelun ja -suojauksen tarpeisiin.

Jean Müller - Finn Electric

Belden/Lumberg

Belden/Lumberg on Euroopan johtava automaation laitekaapeloinnin, I/O ja johdotusratkaisujen valmistaja. Lumberg tuotteet on kehitetty kovaan käyttöön teollisuudessa ja laitesovelluksissa: IP67 sekä hyvä mekaaninen, kemikaali- ja ympäristökestoisuus. Profinet , Ethernet/IP ym. väylät. M12 ja RJ45 liittimet sekä valmiit kaapelisarjat. Toimitamme myös asiakaskohtaiset valmiskaapelit ja kaapelointiratkaisut.

Lumberg kuuluu amerikkalaiseen Belden-konserniin, jonka muita yrityksiä ovat teollisuuden ethernet verkkotuotteita valmistavat Hirschmann ja GarrettCom.

Lumberg automation - Finn Electric

Finn Electric ja Jean Muller - kaapelijakokaapit

Finn Electric kaapelijakokaapit on suunniteltu suomalaisille sähkölaitoksille, sähköverkkourakoitsijoille, laitevalmistajille sekä erilaisille teollisuuslaitoksille. Finn Electricin valikoimassa on kaksi vaihtoehtoista kaappisarjaa: sinkitystä metallilevystä valmistettu SFS-standardin mukainen jakokaappi sekä lasikuituvahvistetusta polyesteristä valmistettu Keski-Euroopan normiston mukainen, Suomen olosuhteisiin koestettu jakokaappisarja. Molemmat jakokaappisarjat ovat erittäin korkealaatuisia ja kalustettu saksalaisen Jean Müllerin tuotteilla.

Jean Müller - Finn Electric

Kries – jakeluverkon valvontalaitteet ja analysaattorit

Saksalaisen Kries Energietechnik tuotteet lisäävät sähköverkon käytettävyyttä ja auttavat vikojen paikannuksessa. Erityinen paino on keskijänniteverkon sähkönjakelun keskeytyksistä aiheutuvan haitan (KAH-arvon) minimoimisessa. Täydellinen tuotevalikoima koostuu jänniteilmaisimista, suunnatusta maasulkuvian ilmaisimista, maasulku- ja oikosulkuvian ilmaisimista, automaatioratkaisuista, etäkäytöstä ja sähkön varastointiratkaisuista.


Kries - Finn Electric

Meteolabor – EMP-ylijännitesuojat

Meteolabor on erikoistunut vaativaan ylijännitesuojaukseen niin jännite- kuin datalinjoille ml. RF-kaapelit: salama, HEMP, NEMP ja EMP suojaus. Valmiit Kit ratkaisut asennettaviksi moduleiksi. Sovelluskohteita mm. sääasemat, muut vaativien sääympäristöjen kohteet, energiasovellukset, erikoisajoneuvot, militarisovellukset.

Meteolabor - Finn Electric

Elettromecanica Colombo – Valuhartsieristeiset jakelumuuntajat


Erittäin luotettava, kestävä dynaamisia voimia vastaan, ympäristöystävällinen, palamaton, itsestään sammuva ja vähäinen huollon tarve. Muuntajat täyttävät kansainväliset IEC standardit sekä EU:n vaatimukset (ECO-design). Valuhartsieristeisiä muuntajia käytetään kiinteistöissä, kauppakeskuksissa, hotelleissa, palvelinkeskuksissa, voimalaitoksissa, teollisuuskohteissa sekä julkisissa rakennuksissa kuten sairaaloissa, kouluissa ja valtionhallinnon kohteissa. Erikoissovellukset jakelu- ja taajuusmuuttajakäyttöihin. Elettromecanica Colombo on suuri eurooppalainen muuntajavalmistaja jonka nimi tunnetaan globaalisti kaikilla mantereilla.

Elettromecanica Colombo - Finn Electric

Imefy – valuhartsieristeiset jakelumuuntajat

Imefy on yksi suurimmista eurooppalaisista muuntajavalmistajista, referenssitoimituksia löytyy ympäri maailman. Imefyn valuhartsimuuntajat täyttävät sekä E3-C2-F1 että E2-C2-F1 vaatimukset (tyypillisesti valuhartsimuuntajat ovat luokitukseltaan E2-C2-F1, mutta yhtenä harvana valmistajana Imefy täyttää myös korkeimman E3 ympäristöluokan vaatimustason). Imefyn muuntajat ovat erittäin luotettavia, kestäviä dynaamisia voimia vastaan, ympäristöystävällisiä, palamattomia, itsestään sammuvia ja niissä on vähäinen huollon tarve. Täyttävät kansainväliset IEC standardit sekä EU:n vaatimukset (ECO-design). Valuhartsieristeisiä muuntajia käytetään kiinteistöissä, kauppakeskuksissa, hotelleissa, palvelinkeskuksissa, voimalaitoksissa, teollisuuskohteissa sekä julkisissa rakennuksissa kuten sairaaloissa, kouluissa ja valtionhallinnon kohteissa. Erikoissovellukset jakelu- ja taajuusmuuttajakäyttöihin.

Imefy - Finn Electric

Imefy – öljyeristeiset jakelumuuntajat

Öljyeristeisiä jakelumuuntajia käytetään erityisesti ulkotiloissa pylväsmuuntajina, sähköasemilla, voimalaitoksissa ja teollisuudessa. Tämän lisäksi niitä käytetään myös kiinteistömuuntamoissa, kun tilat on suunniteltu niitä varten. Kiinteistömuuntamoissa käytetyt muuntajat ovat yleisimmin hermeettisesti suljettuja ja niissä on luonnollinen jäähdytys. Imefyn muuntajat kattavat laajan valikoiman myös erilaisia teho- ja erikoismuuntajia. Lisävarusteet varmistavat muuntajien luotettavan toiminnan kaikissa tilanteissa


Imefy - Finn Electric

EA s.r.l – SF6-eristeiset moduulikojeistot

Moduulikojeistot on helposti ja nopeasti asennettavia ja kennoratkaisu toteutetaan kunkin sovelluksen mukaisesti. Kennot kiinnitetään toisiinsa pulteilla ja kiskosto yhdistetään yhdyskiskojen avulla. Kojeisto on laajennettavissa kumpaankin suuntaan. SF6-kaasun käyttö kuormankytkimen eristinaineena mahdollistaa kapean kennoleveyden, ja siten muuntamotila voi olla huomattavasti pienempi perinteisiin ilmaeristeisiin kojeistoihin verrattuna. Nopeasta asennuksesta ja tilantarpeesta syntyy huomattavia kustannussäästöjä. Muuntajien suojaamiseksi on valittavissa niiden nimellistehon mukaan joko varokekuormanerottimet tai katkaisijat. Laajalla lisävarusteiden valikoimalla varmistetaan kojeiston soveltuvuus erilaisiin kiinteistömuuntamosovelluksiin.


EA - Finn Electric

Muut tuotteet

AE Advanced Energy

Tyristorisäätimet.
AE Advanced Energy - Finn Electric

AIK Flammadur

Palokatkotuotteet.


AIK Flammadur - Finn Electric

ASG Luftfahrtechnic und Sensorik

NSR köysihätäpysäyttimet, Al-Ni 6 pyörimisnopeuden valvonta.

ASG -  Finn Electric

Dubuis

Työkalut.

Dubuis -Finn Electric

Elcon Megarad

KJ-kaapelipäätteet ja kaapelijatkot.

Elcon Megarad - Finn Electric

EMG Automation

ELDRO Sähköhydrauliset työntimet.

ELDRO - Finn Electric

Erni Electronics

Piirikorttiliittimet.


Erni Electronics - Finn Electric

Gaintech

Inertialaitteet teollisiin sovelluksiin.


Gaintech - Finn Electric

Hydra

Kondensaattorit.

Hydra - Finn Electric

Inael

SJ sulakkeet ja MO-suojat.


Inael - Finn Electric

Kawetra

Sulakkeet ja oikosulkuveitset.


Kawetra - Finn Electric

Leoni

RF kaapelit.


Leoni - Finn Electric

NKT

Kaapelit.

NKT kaapelit - Finn Electric

Pollmann

Keskusvalmistaja asennustarvikkeet.

Pollmann - Finn Electric

Preis

Muuntajaliittimet ja liitinkorvakkeet.


Preis - Finn Electric

Rema

Työkalut ja liittimet.

Rema - Finn Electric

RLC

PJ-kutistetarvikkeet.

RLC - Finn Electric

Schlegel

Riviliittimet ja painonapit.

Schlegel - Finn Electric

SPX Air Treatment

Ilmanpuhdistuslaitteet.

SPX Air Treatment - Finn Electric

Telergon

Kytkimet.

Telergon - Finn Electric

WKK

PJ-kutistetarvikkeet.

WKK - Finn Electric

Zelisko

Virta- ja jännitemuuntajat 36kV ja 50kA saakka.

Zelisko - Finn Electric

Kysy meiltä lisää

Jätä sähköpostiosoitteesi, asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä.