Finn Electric Koulutus ja elinkaaripalvelut

Palvelumme kattavat asiakashankkeissa niiden eri vaiheet koko sovelluksen elinkaaren ajan – ratkaisumääritys, suunnittelu, toimitus, koulutus, asennustuki ja huolto.

Tekninen tuki ja konsultointi
Myynti- ja varastointipalvelut

Asiakaskoulutukset ja -tapahtumat

Finn Electric toimii omalla alueellaan edustamiensa valmistajien sertifioituna koulutuskeskuksena. Järjestämme kursseja ja asiakaskohtaisia koulutuksia.

Tutustu Klinkmann / Finn Electric Koulutuskalenteriin. Ilmoittaudu koulutuksiin ja tapahtumiin Kalenterin kautta tai ottamalla yhteys asiakaspalveluumme osoitteessa: info@finnelectric.fi.

Palvelut - konsultointi - Klinkmann

Tekninen tuki ja konsultointi

Finn Electricin tekniset asiantuntijapalvelut auttavat asiakkaita valitsemaan ja suunnittelemaan oikeat tekniset ratkaisut ja tukevat asennukissa ja käyttöönotoissa. Teemme ja toimitamme tarvittavat projektidokumentit suunnitelmien ja tarjousten liitteenä.

Myynti- ja varastointipalvelut - Klinkmann

Myynti- ja varastointipalvelut

Asiakaspalvelu: Pyydä tarjous ja tilaa – asiakaspalvelumme auttaa osoitteessa info@finnelectric.fi.

Varastointisopimukset: Finn Electric palvelee myös tarjoamalla asiakaskohtaisia varastointipalveluja, kun toimitusaika on kriittinen.

eSales verkkokauppa: Osta heti netistä varastotuotteet. Maksuton toimitus ja kampanjatarjoukset vain verkossa. Ei rekisteröitymispakkoa.

Edut asiakkaille:

  • ilmainen toimitus – säästä toimitusmaksuissa
  • katalogipalvelut – tekniset tiedot helpottavat valinnassa
  • ostoskori – osta ja maksa vaivattomasti
  • tarjouspyyntökori – pyydä paras tarjous suuremmille määrille
  • nopea toimitus Finn Electricin päävarastosta – varastotuotteet 24h
  • ostotapahtuman viimeistely ja maksumahdollisuus Paytrailillä
  • monikielinen palvelu

Finn Electric / Klinkmann eSales verkkokauppa on tarkoitettu yritysasiakkaille ja sen käyttö on mahdollista ilman rekisteröitymistä. Voit aloittaa ostamisen heti! Finn Electricin ja Klinkmannin tiliasiakkaat voivat ostaa tuotteita sovituin asiakashinnoin rekisteröitymisensä jälkeen. Asiakaspalvelumme toimittaa tarvittavat käyttäjätunnukset ja salasanat. Ota yhteys verkkokaupan asiakaspalveluumme: eSales@klinkmann.fi.

Kysy meiltä lisää

Jätä sähköpostiosoitteesi, asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä.

e-hinnasto

Hinnastosta löydät asennustarvikkeiden ja pienjännitekojeiden hinnastot. Automaatiotuotteiden hinnaston saat pyytämällä sen erikseen meiltä.

Tutustu E-hinnastoon

e-katalogi

Klinkmannin ylläpitämä 17.000 sivun e-katalogi on laajin sähkökomponenttien ja automaation sähköinen tuoteluettelo Suomessa. Maksuton e-katalogimme helpottaa työtäsi ja auttaa oikean ratkaisun löytämisessä sovellukseesi.
Tutustu E-katalogiin