Ratkaisut sähkönjakeluun ja suojaukseen

Finn Electric Oy on suomalainen sähkönjakelutuotteita ja energia-automaatioratkaisuja toimittava ja konsultoiva yritys. Asiakaskuntaamme ovat energiayhtiöt, verkkoyhtiöt ja urakoitsijat, teollisuus sekä laitevalmistajat ja jälleenmyyjät.

Pääsähkönjakelulaitteet ja tarvikkeet: moduulikojeistot, jakelumuuntajat sekä varusteet ja komponentit.

Kaapelijako- ja haaroituskaapit, lämpökutistepäätteet ja -jatkot, jonovarokekytkimet, ylijännitesuojat ja vikailmaisimet

Ylijännite- ja ulkoinen salamasuojaus, maadoitus ja jännitetöiden työturvatuotteet. Suojatuotteet automaatiolaitteiden suojaamiseen.

Jakeluverkon valvontalaitteet ja analysaattorit, ohjaus- ja mittauslogiikat, tietoverkko- ja tietoturvatuotteet, energiavalvomot – ja tietokannat.

Tyypillisiä rakentamisen kohteitamme ovat kauppakeskukset, sairaalat, hotellit  ja muut rakennukset sekä voima-, tuotanto- ja teollisuuslaitokset sekä palvelinkeskukset ja sähköasemat.

Ratkaisutarjontamme käsittää sekä pien- että keskijänniteverkon tuotteet sähkönjakelun kohteisiin, sähkölaitoksille, verkkoyhtiöille, teollisuudelle ja urakoitsijoille.

Ratkaisujamme ovat muuntajat ja kojeistot, suojaustuotteet, sähkötehon ohjaus, valvontalaitteet ja ylijännite- sekä maadoitusratkaisut.

Finn Electric ja Klinkmann ovat järjestävät sertifioivia koulutuksia ja eri teollisuuden aloille suunnattuja webinaareja.

Ratkaisut sähkönjakeluun ja suojaukseen

Finn Electric Oy on suomalainen sähkönjakelutuotteita ja energia-automaatioratkaisuja toimittava ja konsultoiva yritys. Asiakaskuntaamme ovat energiayhtiöt, verkkoyhtiöt ja urakoitsijat, teollisuus sekä laitevalmistajat ja jälleenmyyjät. Palvelumme kattavat asiakashankkeissa niiden eri vaiheet koko sovelluksen elinkaaren ajan –  ratkaisumääritys, suunnittelu, toimitus, koulutus, asennustuki ja huolto.

Tänä päivänä olemme osa Klinkmann-yritysryhmää, joka on suurin suomalainen teollisuuden automaatio- ja sähkötuotteita toimittava yritys.

Myynti- ja varastointipalvelut

Asiakaspalvelu: Pyydä tarjous ja tilaa – asiakaspalvelumme auttaa tällä sivulla olevalla lomakkeen kautta.

Varastointisopimukset: Finn Electric palvelee myös tarjoamalla asiakaskohtaisia varastointipalveluja, kun toimitusaika on kriittinen. 

Ohjelmointi- ja käyttöönottopalvelut

Klinkmann Competence Center kehittää ratkaisuja automaation tiedonsiirtoon. Tuemme myös sovellusten käyttöönottoja.

Kehitämme jatkuvasti ohjelmistoja, jotka tuovat lisäominaisuuksia eri valmistajien, kuten AVEVA Wonderwaren vakio-ohjelmistoihin. 

Olemme edelläkävijä asiakaskohtaisten ohjelmistoratkaisujen kehittämisessä. Pilotoimme lisäksi erilaisia ohjelmistokonsepteja.

Ylläpito- ja huoltopalvelut

Finn Electric tarjoaa kansainvälisiä huolto- ja ylläpitosopimuksia edustamiensa valmistajien ratkaisuille.

Finn Electric koulutuspavelut ja kansainväliset ylläpitosopimukset takaavat hyvän käytettävyyden. Finn Electricin ja Klinkmannin sertifioitu partneriverkosto tekee kokonaisprojektit ammattitaidolla.

Konsultointi- ja kehityspalvelut

Finn Electric tutustuu asiakkaan tarpeeseen ja auttaa oikean ratkaisun määrityksessä. 

Finn Electric kartoittaa yhteistyöss Klinkmannin kanssa ja neuvoo oikean ratkaisun, jossa Wonderware ohjelmistot, Belden/Hirschmann tietoverkot/-turva ja niitä täydentävät Klinkmannin tiedonsiirtomodulit varmistavat toimivat kokonaisuuden ja helpon liitettävyyden ERP- ja muihin tietojärjestelmiin. 

Verkkokauppa

Maksuton toimitus ja kampanjatarjoukset vain verkossa. Ei rekisteröitymispakkoa.

Verkkokauppa on tarkoitettu yritysasiakkaille ja sen käyttö on mahdollista ilman rekisteröitymistä. Voit aloittaa ostamisen heti!

Tiliasiakkaat voivat ostaa tuotteita sovituin hinnoin rekisteröitymisen jälkeen.

Asiakaspalvelumme toimittaa tarvittavat käyttäjätunnukset ja salasanat. 

  • Ilmainen toimitus yli 140 € tilauksille – säästä toimitusmaksuissa
  • Katalogipalvelut – tekniset tiedot helpottavat valinnassa
  • Tarjouspyyntökori – pyydä paras tarjous suuremmille määrille
  • Nopea toimitus Klinkmannin päävarastosta – varastotuotteet 24h
  • Monikielinen palvelu

Koulutuspalvelut

Finn Electric ja Klinkmann toimivat omalla alueellaan edustamiensa valmistajien sertifioivana kansainvälisenä koulutuskeskuksena.

Järjestämme webinaareja ja luokkakoulutuksia sekä asiakaskohtaisia koulutuksia.