Sähköverkkotarvikkeet

Finn Electric toimittaa kattavaa valikoimaa keskijänniteverkkojen tuotteita ja ratkaisuja, kustannustehokkaasti johtavilta valmistajilta. Tuotteita toimittavat myös johtavat suomalaiset sähkötukut. 

Finn Electricillä ja Klinkmannilla on pitkä kokemus energiasovellusten Smart Grid tiedonsiirrosta ja automaatiosta

Teollinen internet tuo sovelluksiin  paikasta riippumattoman valvonnan ja ohjauksen – saat juuri olennaisen tosiaikaisen tiedon oikeille henkilöille kussakin tilanteessa. Reaaliaikainen tietokanta kerää tiedot myös pitkäaikaista analyysia varten.

Tekniset asiantuntijamme ja kehitysyksikkömme auttavat oikean automaatio-  ja IoT-sovelluksen sunnittelussa ja asennuksessa

Finn Electric automaatioratkaisuun on helppo liittää niin uudet kuin jo asennetut valvottavat kohteet ja laitteet, mikä minimoi kustannukset ja projektiajat. Energiantuotanto, sähkön ja kaukolämmön jakelu sekä jakeluverkkojen valvonta ja ennakoiva ylläpito, kaikki eri kohteet samalla ratkaisulla.

FE/Klinkmann on mukana suomalaisissa energiateollisuuden IoT kehityshankkeissa. Kysy, miten IoT ja Smart Grid saadaan helposti sinun sovellukseesi.

Ratkaisutarjontamme käsittää sekä pien- että keskijänniteverkon tuotteet sähkönjakelun kohteisiin, sähkölaitoksille, verkkoyhtiöille, teollisuudelle ja urakoitsijoille:

  • sulakesuojaukseen liittyvät tuotteet, kuten jonovarokekytkimet, varokealustat, kahvasulakkeet ja erikoissulakkeet
  • kaapelijako- ja haaroituskaapit
  • kaapelipäätteet ja -jatkot
  • laitteiden ja järjestelmien ylijännite- ja salamasuojaus
  • rakennusten salamasuojaus ja maadoitustarvikkeet
  • kattava valikoima työturvavälineitä pienjännitteelle (<1000 V), keskijännitteelle (3-36 kV) sekä suurjännitteelle (110 -420 kV)
  • laaja valikoima erilaisia sähköverkon valvonta- ja mittalaitteita, jotka soveltuvat etävalvonta- ja energiahallintasovelluksiin
  • asennustarvikkeet

Jean Müller on Saksan suurin sähkönjakelukaappien ja –tarvikkeiden toimittaja. Uudet komposiittikaapit on suunniteltu Suomen markkinoille, ja ne ovat kestäviä myös vaativissa asennusympäristöissä, edullisia ja nopeita asentaa sekä kustannustehokkaita ylläpitää ja huoltaa. Jean Muller suunnittelee ja toimittaa myös asiakaskohtaisia ratkaisuja – kysy lisää.
Katso tuotelista.

Jean Müller on maailman johtava jonovarokekytkinten valmistaja. Kytkimet on suunniteltu Suomen markkinoille suomalaisten sähkölaitosten vaatimuksille – helppoja käyttää ja varmatoimisia. Runsaasti lisävarusteita: jatkettavat kaapelisuojat, sulakeindikointi ym.
Katso tuotelista.

Suurjännitesulakkeet on kehitetty keskijännitekojeistoille, -muuntajille, moottoreille, kondensaattoreille, siirtoverkoille ym. suojaamaan oikosulun dynaamisilta ja termisiltä vaikutuksilta.
Katso tuotelista.

Dehn on Euroopan suurin sähkötöiden työturvatuotteiden ja varusteiden valmistaja. Saatavilla kaikki tarvittavat varusteet 5-työturvallisuussäännön mukaisiin töihin, valokaarisuojatuotteet ja jännitetyötuotteet. Valmiit varustepaketit ja -ratkaisut sisältävät kaikki tarvittavat tuotteet samassa paketissa.
Katso tuotelista.

AMKA-ehdon täyttävät kahvasulakkeet edullisesti ja suoraan varastosta.
Katso tuotelista.

INZP-ylijännitesuojat ovat metallioksidisuojia ja ne antavat erittäin hyvän suojan ilmastollisia ja sähköisiä ylijännitepurkauksia vastaan. Polymeerikotelo ja pieni koko varmistavat kevyen ja helpon käsittelyn niin sisä- kuin ulkokohteissa.
Katso tuotelista.

Virta- ja jännitemuuntajat jakeluverkkoihin 52kV ja 50kA asti. Mittaus- ja valvontasovelluksiin.
Katso tuotelista.

Kaapelijakokaapit ovat olennainen osa sähkönjakeluverkkoa. FEKJK-E jakokaappisarja on suunniteltu uusimman SFS- standardin mukaan vastaamaan nimenomaan suomalaisten laatu- ja luotettavuusvaatimuksia. Saatavilla on laaja valikoima jakokaappeja eri mitoituksilla sekä hyödyllisiä lisävarusteita.
Lataa esite >>

KRIES laitteet valvovat verkon toimintaa, käytettävyyttä ja erilaisia vikatilanteita. Laitteet on helppo liittää erilaisiin valvonta- ja SCADA-järjestelmiin. FinnElectric toimittaa Smart Grid ratkaisuihin myös tiedonsiirron routterit/-modeemit ja Wonderware energiavalvomot sekä tietoturvaratkaisut.
Katso tuotelista.