Sähköverkkotarvikkeet

Finn Electric toimittaa kattavaa valikoimaa keskijänniteverkkojen tuotteita ja ratkaisuja, kustannustehokkaasti johtavilta valmistajilta. Tuotteita toimittavat myös johtavat suomalaiset sähkötukut. 

Sähköverkkotarvikkeet

Ratkaisutarjontamme käsittää sekä pien- että keskijänniteverkon tuotteet sähkönjakelun kohteisiin, sähkölaitoksille, verkkoyhtiöille, teollisuudelle ja urakoitsijoille:

  • sulakesuojaukseen liittyvät tuotteet, kuten jonovarokekytkimet, varokealustat, kahvasulakkeet ja erikoissulakkeet
  • kaapelijako- ja haaroituskaapit
  • kaapelipäätteet ja -jatkot
  • laitteiden ja järjestelmien ylijännite- ja salamasuojaus
  • rakennusten salamasuojaus ja maadoitustarvikkeet
  • kattava valikoima työturvavälineitä pienjännitteelle (<1000 V), keskijännitteelle (3-36 kV) sekä suurjännitteelle (110 -420 kV)
  • laaja valikoima erilaisia sähköverkon valvonta- ja mittalaitteita, jotka soveltuvat etävalvonta- ja energiahallintasovelluksiin
  • asennustarvikkeet

Finn Electricillä ja Klinkmannilla on pitkä kokemus energiasovellusten Smart Grid tiedonsiirrosta ja automaatiosta

Teollinen internet tuo sovelluksiin  paikasta riippumattoman valvonnan ja ohjauksen – saat juuri olennaisen tosiaikaisen tiedon oikeille henkilöille kussakin tilanteessa. Reaaliaikainen tietokanta kerää tiedot myös pitkäaikaista analyysia varten.

 

Tekniset asiantuntijamme ja kehitysyksikkömme auttavat oikean automaatio-  ja IoT-sovelluksen sunnittelussa ja asennuksessa

Finn Electric automaatioratkaisuun on helppo liittää niin uudet kuin jo asennetut valvottavat kohteet ja laitteet, mikä minimoi kustannukset ja projektiajat. Energiantuotanto, sähkön ja kaukolämmön jakelu sekä jakeluverkkojen valvonta ja ennakoiva ylläpito, kaikki eri kohteet samalla ratkaisulla.

FE/Klinkmann on mukana suomalaisissa energiateollisuuden IoT kehityshankkeissa. Kysy, miten IoT ja Smart Grid saadaan helposti sinun sovellukseesi.

Jean Müller on Saksan suurin sähkönjakelukaappien ja –tarvikkeiden toimittaja. Uudet komposiittikaapit on suunniteltu Suomen markkinoille, ja ne ovat kestäviä myös vaativissa asennusympäristöissä, edullisia ja nopeita asentaa sekä kustannustehokkaita ylläpitää ja huoltaa. Jean Muller suunnittelee ja toimittaa myös asiakaskohtaisia ratkaisuja – kysy lisää.
Katso tuotelista.

Jean Müller on maailman johtava jonovarokekytkinten valmistaja. Kytkimet on suunniteltu Suomen markkinoille suomalaisten sähkölaitosten vaatimuksille – helppoja käyttää ja varmatoimisia. Runsaasti lisävarusteita: jatkettavat kaapelisuojat, sulakeindikointi ym.
Katso tuotelista.

Elcon Megarad on italialainen suuri kaapelipäätteiden ja -jatkojen valmistaja, jonka tuotteita myyvät myös monet tunnetut sähköalan toimittajat. Tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden kustannuksia säästävään asennukseen ja varmatoimisuuteen myös vaativissa olosuhteissa.
Katso tuotelista.

Suurjännitesulakkeet on kehitetty keskijännitekojeistoille, -muuntajille, moottoreille, kondensaattoreille, siirtoverkoille ym. suojaamaan oikosulun dynaamisilta ja termisiltä vaikutuksilta.
Katso tuotelista.

AMKA-ehdon täyttävät kahvasulakkeet edullisesti ja suoraan varastosta.
Katso tuotelista.

INZP-ylijännitesuojat ovat metallioksidisuojia ja ne antavat erittäin hyvän suojan ilmastollisia ja sähköisiä ylijännitepurkauksia vastaan. Polymeerikotelo ja pieni koko varmistavat kevyen ja helpon käsittelyn niin sisä- kuin ulkokohteissa.
Katso tuotelista.

Virta- ja jännitemuuntajat jakeluverkkoihin 52kV ja 50kA asti. Mittaus- ja valvontasovelluksiin.
Katso tuotelista.

Dehn on Euroopan suurin sähkötöiden työturvatuotteiden ja varusteiden valmistaja. Saatavilla kaikki tarvittavat varusteet 5-työturvallisuussäännön mukaisiin töihin, valokaarisuojatuotteet ja jännitetyötuotteet. Valmiit varustepaketit ja -ratkaisut sisältävät kaikki tarvittavat tuotteet samassa paketissa.
Katso tuotelista.

KRIES laitteet valvovat verkon toimintaa, käytettävyyttä ja erilaisia vikatilanteita. Laitteet on helppo liittää erilaisiin valvonta- ja SCADA-järjestelmiin. FinnElectric toimittaa Smart Grid ratkaisuihin myös tiedonsiirron routterit/-modeemit ja Wonderware energiavalvomot sekä tietoturvaratkaisut.
Katso tuotelista.

Elcon Megarad on italialainen suuri kaapelipäätteiden ja -jatkojen valmistaja, jonka tuotteita myyvät myös monet tunnetut sähköalan toimittajat. Tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden kustannuksia säästävään asennukseen ja varmatoimisuuteen myös vaativissa olosuhteissa.
Katso tuotelista.

Kaapelijakokaapit ovat olennainen osa sähkönjakeluverkkoa. FEKJK-E jakokaappisarja on suunniteltu uusimman SFS- standardin mukaan vastaamaan nimenomaan suomalaisten laatu- ja luotettavuusvaatimuksia. Saatavilla on laaja valikoima jakokaappeja eri mitoituksilla sekä hyödyllisiä lisävarusteita.
Lataa esite >>

Jean Müller kaapelijakokaapit komposiitista

Asiakkaamme: Vuosaaren Satama

JM kaapelijakokaapit komposiitista varmistavat sähkönjakelun toimivuuden myös kovassa ympäristössä. Vuosaaren Satama valmistui vuonna 2008. Satama-alueen pinta-ala on 150 hehtaaria. Sataman käytettävyyden ja sähkönjakelun tulee olla huippu luokkaa-kustannus tehokkaasti

Lue lisää →

PJ-verkon sulakesuojaus jonovarokekytkimillä ja komposiittikaapeilla

Asiakkaamme: Elenia

Pienjänniteverkkoa kaapeloidessa halutaan etsiä uusia kustannustehokkaita ratkaisuja verkon suunnitteluun sekä materiaaleihin ja komponentteihin. Verkon rakentaminen nopeutuu ja varastointi helpottuu.

Lue lisää →

Smart Grid – Muuntamoautomaatio

Asiakkaamme: Caruna

Selektiivisen maasulkuvian suunnan selvitys muuntamoiden välillä vähentää merkittävästi vikapaikan etsimiseen käytettyä aikaa ja siten myös toisen maasulkuvian ylijännitteistä johtuvien sähkökatkojen riskiä. Helppo asentaa ja ylläpitää.

Lue lisää →