Teollisuus ja laitevalmistajat

Teollisuus ja laitevalmistajat

Ratkaisujamme ovat muuntajat ja kojeistot, suojaustuotteet, sähkötehon ohjaus, valvontalaitteet ja ylijännite- sekä maadoitusratkaisut. Finn Electricillä on pitkä kokemus teollisuuden tiedonsiirrosta ja automaatiosta.

Teollisuudelle suunnattuja ratkaisujamme ovat

  • muuntajat ja kojeistot
  • suojaustuotteet
  • tyristorisäätimet sähkötehon ohjaukseen erityisesti lämmityssovelluksissa
  • kuljettimien valvontalaitteet
  • sähköhydrauliset työntimet nosturien turvajarrujen avaamiseen
  • suojat matalataajuisia magneettikenttiä vastaan

 

Toimitamme laitevalmistajille liittimiä, automaation kaapeleita ja väylätekniikkaa, ylijännitesuojia, maadoitusratkaisuja, tehokondensaattoreita, tuulettimia sekä koteloita ja kehikkoja.

Rakennusten ulkoinen salamasuojaus

Asiakkaamme: Metsä Fibre, Biotuotetehdas Äänekoski

Rakennusten salamasuojaus turvaa kiinteistöt, laitteet ja ihmiset. Dehniltä kaikki kansainväliset standardit ja vaatimukset täyttävät ratkaisut. Estää salaman aiheuttamat vahingot rakennuksille ja rakennuksessa oleville sähkö-ja elektroniikkalaitteille.

Lue lisää →

Jean Müller kaapelijakokaapit komposiitista

Asiakkaamme: Vuosaaren Satama

JM kaapelijakokaapit komposiitista varmistavat sähkönjakelun toimivuuden myös kovassa ympäristössä. Vuosaaren Satama valmistui vuonna 2008. Satama-alueen pinta-ala on 150 hehtaaria. Sataman käytettävyyden ja sähkönjakelun tulee olla huippu luokkaa-kustannus tehokkaasti

Lue lisää →

PJ-verkon sulakesuojaus jonovarokekytkimillä ja komposiittikaapeilla

Asiakkaamme: Elenia

Pienjänniteverkkoa kaapeloidessa halutaan etsiä uusia kustannustehokkaita ratkaisuja verkon suunnitteluun sekä materiaaleihin ja komponentteihin. Verkon rakentaminen nopeutuu ja varastointi helpottuu.

Lue lisää →