Ratkaisut sähkönjakeluun ja suojaukseen

Finn Electric Oy on suomalainen sähkönjakelutuotteita ja energia-automaatioratkaisuja toimittava ja konsultoiva yritys. Asiakaskuntaamme ovat energiayhtiöt, verkkoyhtiöt ja urakoitsijat, teollisuus sekä laitevalmistajat ja jälleenmyyjät.

Ajankohtaista

WEBINAARI: Cast Resin Transformers and new Ecodesign EU regulation

Lokakuun 7. päivä klo 14.00 IMEFYn asiantuntija puhuu EU:n uudesta EcoDesign -asetuksesta kuivamuuntajia koskevassa webinaarissa.

WEBINAARI: DEHN safety products and devices for working on electrical installations

Lokakuun 7. päivä klo 13.00 käymme läpi DEHN työturvatuotteita, suojavaatteita ja turvalaitteita. Webinaari on englanniksi. Ilmoittaudu mukaan!

Uuden sukupolven FEKJK-E jakokaapit

FEKJK-E jakokaappisarja kosketussuojatulla kiskostolla yhdistää eri valmistajien kytkimet – helppo asentaa ja edullinen.

Ratkaisut

Keskijännitemuuntajat ja kojeistot

Keskijännitemuuntajat ja kojeistot

Pääsähkönjakelulaitteiden ja tarvikkeiden toimittajana Finn Electricin valikoimaan kuuluvat moduulikojeistot, jakelumuuntajat sekä varusteet ja komponentit.

Sähköverkkotarvikkeet

Sähköverkkotarvikkeet

Finn Electric toimittaa kattavaa valikoimaa maakaapeli- ja keskijänniteverkkojen tuotteita ja ratkaisuja, kustannustehokkaasti johtavilta valmistajilta. 

Ylijännite- ja salamasuojaus

Ylijännite- ja salamasuojaus

DEHN tuotteet ja ratkaisut on suunniteltu täyttämään kansainväliset sähköisen suojauksen standardit ja vaatimukset.

Energianhallinta ja -automaatio

Energianhallinta ja -automaatio

Ratkaisutarjontamme käsittää sekä pien- että keskijänniteverkon tuotteet sähkönjakelun kohteisiin, sähkölaitoksille, verkkoyhtiöille, teollisuudelle ja urakoitsijoille

Kurssit ja tapahtumat

Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Asiakastarinat

Asiakastarinat

Rakennusten ulkoinen salamasuojaus

Asiakkaamme: Metsä Fibre, Biotuotetehdas Äänekoski

Rakennusten salamasuojaus turvaa kiinteistöt, laitteet ja ihmiset. Dehniltä kaikki kansainväliset standardit ja vaatimukset täyttävät ratkaisut. Estää salaman aiheuttamat vahingot rakennuksille ja rakennuksessa oleville sähkö-ja elektroniikkalaitteille.

Lue lisää →

Jean Müller kaapelijakokaapit komposiitista

Asiakkaamme: Vuosaaren Satama

JM kaapelijakokaapit komposiitista varmistavat sähkönjakelun toimivuuden myös kovassa ympäristössä. Vuosaaren Satama valmistui vuonna 2008. Satama-alueen pinta-ala on 150 hehtaaria. Sataman käytettävyyden ja sähkönjakelun tulee olla huippu luokkaa-kustannus tehokkaasti

Lue lisää →

PJ-verkon sulakesuojaus jonovarokekytkimillä ja komposiittikaapeilla

Asiakkaamme: Elenia

Pienjänniteverkkoa kaapeloidessa halutaan etsiä uusia kustannustehokkaita ratkaisuja verkon suunnitteluun sekä materiaaleihin ja komponentteihin. Verkon rakentaminen nopeutuu ja varastointi helpottuu.

Lue lisää →